Er det blevet tid til rens af din opvaskemaskine?

rengøring af opvaskemaskine

Hvordan renser man sin opvaskemaskine?

At rengøre sin opvaskemaskine kan være et stort arbejde. Men hvis din maskine er begyndt at vaske dårligt, kan det være et tegn på, at det er tid til at få den rengjort. Men det kan også være en god idé at rengøre sin opvaskemaskine én gang om måneden for at forebygge dårlig lugt og funktion af maskinen.

Du skal starte med at tage alle løse ting ud af din opvaskemaskine. Dem skal du vaske op i hånden – det er nemt nok.

Rengør din opvaskemaskine med citronsyre

Rengøring med citronsyre er super godt. Det tager alt fedt og snavs fra din opvaskemaskine.
Du kan købe citronsyre i de fleste supermarkeder eller byggemarkeder, og det koster ikke særlig meget.

Afkalk maskinen med eddike

Ja, du læste rigtigt – eddike. Eddike er med til at afkalke din maskine. Når du afkalker opvaskemaskinen fjerner du sjovt nok alt kalk fra varmelegemerne og dermed bruger din opvaskemaskine ikke lige så meget energi på at vaske op. Der er derfor også en masse penge at spare, hvis du rengør din opvaskemaskine. Put noget eddike i sæbeskuffen og kør en maskinvask. Det skulle gerne hjælpe.

rengøring af opvaskemaskine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *