Mangler du inspiration til indretning af badeværelset?

Så er du kommet til det rette sted! Det kan være en stor udfordring at indrette sit badeværelse, da det oftest er et meget lille rum. Men man kan faktisk gøre nogle få ting, som får rummet til at virke hjemmeligt og hyggeligt. Her er der 3 tips til indretning af dit badeværelse:

1. Indret med farver

Ofte ser man at badeværelser er indrettet med neutrale farver såsom hvid, sort eller gråt, men det kan være en rigtig god idé at vælge nogle af sine badeværelsesartikler i farver. Dette kan give lidt mere liv til rummet. Hvis du ikke har mulighed for at vælge dine badeværelsesartikler i farver, så dekorér dit badeværelse med diverse dekorationsartikler i forskellige farver.

Indretning af badeværelse

2. Dekorér med billeder og planter

Væggene på et badeværelse kan være super kedelige. Derfor er det en god idé at indrette badeværelset med forskellige billeder. Vælg billeder med farver som komplimenterer resten af badeværelset. Udover billeder er det en super god idé at dekorere dit badeværelse med diverse planter. Du kan evt. hænge en plante op i hjørnet af rummet – det bidrager til lidt hygge i rummet.

3. Vælg lukkede opbevaringsløsninger

Det er oftest på badeværelset at vi opbevarer diverse cremer, parfumer osv. Disse er dog ikke særlig dekorative og kan hurtigt få rummet til at se meget rodet ud. Derfor er det en god idé at vælge lukkede opbevaringsløsninger til badeværelset, da man så har mulighed for at gemme alle ens skønhedsprodukter væk.

Indretning af badeværelse

Skal dit køkken også have en tur? Så se tips til maling af køkkenlåger her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *