Når det gælder indretning er det vigtigt at matche de rigtige farver sammen. Hvis man ønsker et lyst og åbent rumt skal man vælge lyse og neutrale farver som lys grå, lys blå, beige eller hvid. Ellers kan man vælge at male i mere farverige farver, da dette giver rummet liv og skaber glæde. De fleste vælger at farve væggene hvide, da det giver en neutral baggrund for møbler og andet pynt man vælger at have i rummet. De mest populære farver blå, hvid, grå, grøn, lilla, sort, beige, gul, orange og rød. Det er dejligt at skifte farve på væggene, da det giver et helt nyt look og følelse i rummet. Derudover handler det om, at matche sine farver i de møbler og indretning man ellers har, men også at skabe kontraster.

Find den rigtige farve til dig

asdfghjklæø

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *